Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár
A Vilma épületben található az étterem, a recepció, a gyermekek számára kialakított, nagyon jól felszerelt játszószoba, az étterem és a wellness részleg. - A legutóbbi felújítások, bővítések során a mai modern és lehetőleg minden igényt kielégítő szolgáltatások kialakítása mellett a régi értékek megőrzésére volt a cél, mind az építészeti stílusban, mind pedig a vendéglátás hangulatában.
Válasszon kedvére speciális ajánlataink közül!
Ismerje meg a Szállodánkat!
Szobák
Hotel Anna Villa Balatonföldvár
Az Hotel Anna Villa eredetileg a zenész Zerkovicz család tulajdonában volt. A két különálló épület hatalmas platánfákkal védett parkban közvetlenül a Balaton vízparton áll, ma is nosztalgikus hangulatot árasztva.
Wellness és Spa
Wellness részlegünkön élvezhetik a felhőtlen szórakozás örömeit, továbbá kültéri medencénkben is hűsölhetnek a meleg nyári napokon.
Hotel & More Hűségprogram
Még többet Önnek
Nem kell tovább keresnie a neten szállodánkba a lejobb árat: regisztráljon a Hotel & More Hűségprogramba (csak 1 perc) és azonnal 5% kedvezménnyel valamint garantáltan a legjobb áron foglalhat hozzánk és a Hotel & More többi szállodájába.
Használja Hotel & More profilját vagy hozzon létre egyet:
Normál verzió | Mobil verzió
A Vilma épületben található az étterem, a recepció, a gyermekek számára kialakított, nagyon jól felszerelt játszószoba, az étterem és a wellness részleg.
A legutóbbi felújítások, bővítések során a mai modern és lehetőleg minden igényt kielégítő szolgáltatások kialakítása mellett a régi értékek megőrzésére volt a cél, mind az építészeti stílusban, mind pedig a vendéglátás hangulatában.